Kreiraj kartu ···

Pravila nagradnog natječaja “Čoksa Istina-izazov”

Članak 1. - Tvrtka i sjedište priređivača

Priređivač nagradnog natječaja je Kraš prehrambena industrija d.d., OIB: 94989605030, Ravnice 48, Zagreb.

Članak 2. - Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja

Naziv nagradnog natječaja je “Čoksa Istina-Izazov”. Nagradni natječaj traje od 03.10. u 00:00 h do 30.10.2023. u 23:59 h kroz četiri kruga (prvi krug 03.10. u 00:00h – 09.10. u 23:59 h, drugi krug 10.10. u 00:00h – 16.10. u 23:59 h, treći krug 17.10. u 00:00h – 23.10. u 23:59 h i četvrti krug 24.10. u 00:00h – 30.10. u 23:59 h), a izbor dobitnika održava se svakog četvrtka (12.10., 19.10., 26.10., 02.11.). Natječaj vrijedi samo na području Republike Hrvatske. Nagradni natječaj provodit će se na službenoj web stranici kampanje coksa.kras.hr.

Članak 3. - Svrha nagradnog natječaja

Svrha nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s korisnicima putem digitalnih medija u svrhu promidžbe brenda Čoksa.

Članak 4. - Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju

Pravila za sudjelovanje u natječaju bit će objavljena na web stranici coksa.kras.hr. Prilikom prijave na nagradni natječaj, sudionici uz prijavu Istina-izazov kartice trebaju dostaviti osnovne osobne podatke putem online obrasca: ime/nadimak i email adresu na web stranici coksa.kras.hr. U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim djelatnika Kraš d.d. i povezanih društava i članova njihove uže obitelji te osim osoba koje trajno ili povremeno obavljaju djelatnost koja je tema natječaja. Svaki sudionik može sudjelovati s više prijava osobnog autorskog djela u nagradnom natječaju na web stranici coksa.kras.hr. Svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu tijekom nagradnog natječaja. Na web stranici coksa.kras.hr potrebno je prijaviti svoju karticu za Čoksa Istina-izazov društvenu igru (upisivanjem vlastitih prijedloga ili odabirom već ponuđenih opcija), a svakoga tjedna 10 najkreativnijih osvaja nagradu. Svaki krug ocjenjivanja se odnosi samo na kartice prijavljene u tom krugu. Unosi koji su nekompletni ili na bilo koji način tehnički ili sadržajno neadekvatni (osobito: nezakonit, opasan, zlonamjeran, klevetnički, opsceni, pornografski, vulgarni ili ksenofobni sadržaj) neće ući u bazu za odabir dobitnika. U navedenim slučajevima priređivač zadržava pravo diskvalificirati sudionika u bilo kojem trenutku za vrijeme trajanja nagradnog natječaja.

Sudionici jamče da svojim prijavama neće svjesno kršiti prava intelektualnog vlasništva trećih osoba. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici se odriču bilo kakvih budućih potraživanja prema Priređivaču po osnovi autorskog i drugih prava intelektualnog vlasništva te su suglasni da Priređivač može bez ograničenja iskorištavati, objavljivati i prilagođavati prijavljena autorska djela.

Članak 4. a – Dodatna nagrada

Po završetku 4 kruga nagradnog natječaja, stručni žiri izabrat će do 34 najkreativnijih prijava među svim pristiglim prijavama, neovisno o trenutku prijave, za potrebe uvrštavanja u tiskane igrače karte koje će se distribuirati u 2024. godini. Pritom je moguće da se u tiskane igrače karte uvrsti više prijava istog sudionika. Priređivač pridržava pravo uvrstiti manji broj navedenih prijava, kao i uvrstiti pojedine prijave uz vlastite prilagodbe sadržaja ili potpuno odustati od uvrštavanja kreativnih prijava sudionika u tiskane igrače karte, u kojim će slučajevima sam Priređivač osmisliti pojedina ili sva kreativna rješenja tiskanih igraćih karata. Sudionici čije kartice Priređivač uvrsti u tiskane igrače karte bez vlastitih preinaka, osvojit će jedan dodatni promo/poklon paket koji se sastoji od jednog kompleta otisnutih kartica – igraćih karata i 202g pakiranja Čoksa čokolada nasumice odabranih. Naše vrste proizvoda možeš vidjeti na https://www.kras.hr/hr/proizvodi/cokolade/coksa. Ispravak sitnih pogrešaka, kao što su gramatičke greške, ne smatra se vlastitom preinakom Priređivača. Pojedini sudionik može dobiti samo jednu dodatnu nagradu, neovisno o broju njegovih prijava koje Priređivač uvrsti u tiskane igrače karte. Detalje oko termina slanja ove dodatne nagrade Kraš će direktno dogovarati s pojedinim dobitnikom.

Članak 5. - Nagradni fond

Nagradni fond uključuje: 4x JBL slušalice i 40x Čoksa paket, od kojih svaki tjedan kroz četiri kruga dodjeljujemo 1x JBL slušalice + Čoksa paket i 9x Čoksa paket.

Članak 6. - Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira

Odabir dobitnika nagrada obavljat će se u sjedištu Kraša u Zagrebu od strane žirija sastavljenih od pet članova marketinškog tima priređivača. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. ovih pravila. Kriteriji za odabir dobitnika su najveća kreativnost u prijavljenim karticama prema nagradnom zadatku, prema mišljenju većine članova žirija.

Članak 7. - Objava rezultata nagradnog natječaja

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na web stranici coksa.kras.hr prema rasporedu:

· Prvi krug odabira dobitnika: 12.10.2023.
· Drugi krug odabira dobitnika: 19.10.2023.
· Treći krug odabira dobitnika: 26.10.2023.
· Četvrti krug odabira dobitnika: 02.11.2023.

Članak 8. - Način i rok preuzimanja nagrada

Tjednim dobitnicima paketi će se poslati na kućnu adresu unutar deset dana od objave dobitnika.

Detalje oko termina slanja nagrade dobitnicima čije će kartice biti otisnute, Kraš će direktno dogovarati sa pojedinim dobitnikom.

Članak 9. - Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradnog natječaja

Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 03.10.2023. godine na web stranici coksa.kras.hr.

Članak 10. - Rješavanje spora

U slučaju spora između priređivača i sudionika nagradnog natječaja “Čoksa Istina-izazov ” nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 11. - Pravila nagradnog natječaja

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti na web stranici kras.hr, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja.

Članak 12. - Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile.

Zagreb, 03.10.2023. godine. Kraš prehrambena industrija d.d., OIB: 94989605030, Ravnice 48, Zagreb.

*Kraš poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim u svrhu realizacije ovog natječaja. Objava popisa nagrađenih na web stranici coksa.kras.hr uključivat će: ime i prezime.